en
Overiť dostupnosť
Prečo rezervovať priamo?

Výhody priamej rezervácie

  • Pri priamej rezervácií garantujeme najlepšie možné ceny.
  • Nižšie ceny na iných serveroch skrývajú nemilé prekvapenia.
  • Radi splníme aj vaše individuálne požiadavky na výber poschodia alebo preferovanej izby
  • Chcete prekvapiť svoju polovičku pozornosťou na izbe? Napíšte nám. info@hotelarcus.sk
Rezervovať online
Check-in
24.
Máj
2024
Check-out
25.
Máj
2024

GDPR

Arcus garden Hotel

Vážený hostia, radi by sme vás informovali, že na základe Všeobecného nariadenia na ochranu osobných údajov alebo aj GDPR (General Data Protection Regulation) vydala spoločnosť Hotel ARCUS, s.r.o. nové Zásady ochrany súkromia spotrebiteľov. (Informácie poskytované pri získavaní osobných údajov od dotknutej osoby podľa čl. 13 a 14 všeobecného nariadenia o ochrane osobných údajov)

Spoločnosť Hotel ARCUS, s.r.o.(ďalej len „Hote ARCUS“), si kladie za cieľ chrániť vaše súkromie. Chceme, aby ste si mohli byť úplne istí, že s vašimi osobnými údajmi nakladáme s náležitou starostlivosťou a v súlade s našimi povinnosťami vyplývajúcimi z platných právnych predpisov. Radi by sme vás preto informovali o skutočnostiach týkajúcich sa spracovania vašich osobných údajov našou spoločnosťou:

Kto je správca
Spoločnosť Hotel ARCUS s.r.o., so sídlom na Moskovskej 5, 811 08, Bratislava, IČO: 36 794 767, zapísana v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I. vložka č.46584/B a prevádzkuje stránku www.hotelarcus.sk.

Kontaktné údaje
Pokiaľ sa na nás budete chcieť obrátiť s akýmikoľvek otázkami, v prípade opravy či vymazania Vašich osobných údajov, môžete nás kontaktovať na tč. 02/55572522, e-mailom na bratislava@hotelarcus.sk, prípadne osobne na Moskovskej 5, Bratislava, 811 08. Prečo vaše osobné údaje spracúvame?

Primárne
Vaše osobné údaje spracúvame zo zákonnej povinnosti pre oficiálne úrady za účelom vedenia hotelovej knihy, pre informácie k dani za ubytovanie a pri zahraničných hosťoch hlásenia cudzineckej polícií. Takisto Vaše osobné údaje spracúvame za účelom vedenia účtovníctva aby sme vyhoveli zákonnej povinnosti o evidencii a vystavovaní daňových dokladov.

Sekundárne
Vaše údaje budeme s Vašim súhlasom spracúvať pre účel vedenia nášho zoznamu hostí aby sme Vám pri Vašej opätovnej návšteve uľahčili check in, alebo Vám vedeli poskytnúť Vašu obľúbenú izbu. Údaje, ktoré nám poskytnete pri rezervácií ubytovania dobrovoľne, telefonicky alebo e- mailom spracúvame v rezervačnom systéme iba v papierovej forme do momentu uskutočnenia pobytu, po naplnení účelu sú tieto papiere skartované do 7 dní od odubytovania. Aké vaše osobné údaje budeme spracovávať? Pre primárne účely vyplývajúcej zo zákonnej povinnosti spracúvame Vaše meno, priezvisko, číslo OP/ pasu, národnosť, dátum narodenia a trvalý pobyt. Pre sekundárne účely spracúvame okrem vyššie uvedených aj Vaše telefónne číslo a e-mailovú adresu. Pri rezervácií ubytovania spracúvame iba údaje, ktoré nám dobrovoľne poskytnete, v zásade meno, priezvisko, telefónne číslo prípadne e-mailovú adresu, ak je naša komunikácia cez e-mail. Pre rezerváciu ubytovania nie sú tieto informácie povinné, a rezervácia sa dá spraviť aj bez týchto informácií. Kontaktné informácie ako telefón a email sú užitočné v prípade nutnosti Vás o niečom informovať pred Vašim príchodom, po Vašom príchode sú tieto informácie a telefónne čísla uchovávane iba s Vaším písomným súhlasom v opačnom prípade sú po skončení ubytovania/ check out skartované do 7 dní (aby sme Vám mohli zavolať ak by ste si u nás niečo zabudli ) a nebudú používané na žiadne ďalšie účely.

Vaše osobné údaje chránime
Pripravili sme smernicu týkajúcu sa ochrany osobných údajov a zaškolili zamestnancov ktorí prichádzajú do kontaktu s Vašimi osobnými údajmi. Písomné dokumenty máme v uzamknutej miestnosti a údaje v elektronickej forme sú zabezpečené antivírusom, firewall a ochranou hesiel. Ako dlho budeme vaše osobné údaje spracovávať? Vaše osobné údaje spracúvame zo zákonom daných povinností po dobu ktorá je určená zákonom, v prípade nášho zoznamu hostí uchovávame Vaše údaje len s Vašim súhlasom a to až do trvania platnosti tohto súhlasu. Údaje, ktoré nám dobrovoľne poskytnete pre účel rezervácie ubytovania uchovávame do momentu naplnenia služby, odubytovania sa/check out a tieto údaje sú do 7 dní skartované.

Cookies
Na našich webových stránkach zaznamenávame vašu IP adresu, ako dlho sa na stránke zdržíte a z akej stránky prichádzate. Používanie cookies pre meranie návštevnosti webu a prispôsobenie zobrazenia webových stránok, vnímame ako svoj oprávnený záujem správcu, nakoľko veríme, že vďaka tomu Vám vieme poskytnúť lepšie služby. Našu webovú stránku je možné prezerať aj v režime keď sa osobné údaje nezbierajú. Používanie cookies viete na svojom počítači zakázať. Nad svojimi osobnými údajmi budete mať stále kontrolu Máte právo na informácie, ktoré sú plnené týmto oznamom o spracovaní osobných údajov, ako aj odvolať svoj súhlas so spracúvaním osobných údajov. Máte zároveň právo - požadovať vymazanie vašich osobných údajov, ktoré spracovávame - požadovať prístup k vašim osobným údajom, prípadne preniesť vaše osobné údaje - na opravu vašich osobných údajov - na obmedzenie vašich osobných údajov, ktoré spracovávame - právo na presnosť vašich osobných údajov V prípade, že si chcete uplatniť právo vyššie uvedené môžete nás kontaktovať na našich telefónnych číslach, emailovej adrese, poštou prípadne osobne. Kontakty sú uvedené vyššie v časti - Kontaktné údaje. Ak napriek tomuto nebudete spokojní ako Vaše osobné údaje spracúvame, môžete sa obrátiť na – Úrad na ochranu osobných údajov (so sídlom Hraničná 4826/12, 820 07 Bratislava 27 – Ružinov, e-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk; www: https://dataprotection.gov.sk/uoou/; pevná linka: +421 /2/ 3231 3214 (sekretariát); fax: +421 /2/ 3231 3234).

1/4

Bratislavský hrad25 min

V noci osvetlený je dnes nejznámejším miestom Bratislavy, kultúrnym centrom s malebnými zákutiami a úžasnými výhľadmi.

2/4

Prezidentský palác15 min

Rokokovo-barokná budovo s nádhernou francúzskou záhradou, je od roku 1996, oficiálnym sídlom slovenského prezidenta.

3/4

Michalská brána18 min

Je jediná zachovalá mestská brána z hradieb, ktoré boly vybudované v roku 1300.

4/4

Primaciálny palác16 min

Klasicistický palác z 18. storočia, kde po víťazstve Napoleona v bitke pri Slavkove podpísali zástupcovia francúzskeho a rakúskeho cisára Prešporský mier. V súčasnosti je galerijnou expozíciou zbierky 6 anglických tapisérií zo 17. storočia a sídlom primátora hlavného mesta SR.

Zažite Bratislavu

Bratislavu si zamilujete! Na skok od Hotela Arcus máte historické pamiatky, kaviarne, reštaurácie s lokálnymi a tradičnými špecialitami. Ochutnajte hlavné mesto.

Naplánovať pobyt

Naši hostia

Hoteliérstvo máme v génoch. Vaša spokojnosť a lojalita je to, čo nás nabíja novou energiou, ktorú vám neustále vraciame v podobe kvalitných služieb. 

Veľmi milý rodinný penzión, je to vidieť v prístupe ku klientovi, izby pekné, čisté, káva , čaj na izbe potešili. Určite sem ešte prídem. Vrelo odporúčam

Jana

1

Teplé raňajky sú na objednávku takže hneď čerstvé ostatné sa dá vybrať všetkého nad mieru a na požiadanie urobia aj výbornú kávičku z kávovaru. Postele pohodlné, v kúpeľni tekuté mydlo, v sprche šampón a sprchový gél nepotrebujete mať so sebou štandardné hygienické potreby a hlavne všade čistučko. Čajík si viete dať aj na izbe.

Alena

2

Perfektné miesto za skvelú cenu. Veľmi milý každý jeden človek ktorého som tam stretol. Pekné izby a super raňajky :)

Lukáš

3

Krásny hotel v tichšej uličke s jednoduchou dostupnosťou do centra mesta, v blízkosti sa nachádzajú aj zastávky MHD. Izby sú útulné, bonusom sú kúpeľne prislúchajúce k izbám. Vyzdvihnem personál, ktorý je mimoriadne ochotný a v prípade potreby je tam pre hostí :). Raňajky sú zážitok sám o sebe :). Keď budem chcieť navštíviť opäť Bratislavu, pre ubytovanie zvolím jednoznačne tento hotel.

Alexandra

4

Blízko do centra, útulná čistá izba, krásna záhrada, milý personál ;) a super postele.

Martina

5

Hotel som si vybrala pre jeho polohu v meste. Hotel krásny čistý a príjemný personál. Veľmi ma potešili aj bezlepkové raňajky.

Alexandra

6

Útulný, štýlový rodinný hotelík s príjemným a ústretovým personálom, skvelou atmosférou... tiché prostredie, parádne raňajky... jednoducho tip-top. Všetko ako má byť. Určite využijeme znovu. Jaro a Anna.

Jaro

7

Veľmi mily, príjemný a ochotný personal. Je to krásny rodinný hotel, mala som veľkú izbu s balkónom, vynikajúci room service a keďže som poslednú noc musela odísť skôr este pred ranajkami boli mi prichystané raňajky so sebou čo veľmi potešilo :)

Timea

8
Prehliadaním našich webových stránok ukladáme do Vášho prehliadača súbory cookies. Niektoré sú nevyhnutné na správne funovanie webu a niektoré slúžia pre analytické a marketingové účely. Všetky cookies sú plne bezpečné. Prosíme Vás o súhlas s ich používaním.
Odmietnuť
Nastavenia
Súhlasím